Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n tuleva huippupuhelin nostaa resoluution uudelle tasolle?

Puhelinvertailu

Huhut kertovat, että LG:n tuleva lippulaivamalli saattaa parantaa nykyisen huippumalli G3:n jo huikeasta näytön tarkkuudesta.

G3 oli markkinoiden ensimmäisiä älypuhelimia, joissa käytettiin QHD-resoluution (1440 x 2560) kosketusnäyttöä. Uusien huhutietojen mukaan G4:stä voi löytyä vieläkin vakuuttavampi, niin kutsuttu 3K-näyttö.
Tämä olisi ensimmäinen kerta kun älypuhelimesta löytyy 2880 x 1620 -resoluution kosketusnäyttö.
Mallinumerolla LG-VS999 varustettu user agent -profiili saattaa kuulua Verizonin versiolle tulevasta G4-mallista. Vastaava Verizon-variantti G3:lle tunnetaan mallinumerolla LG-VS985.

Tiedot eivät kerro esimerkiksi näytön kokoa, joten nähtäväksi jää millaiset pikselitiheydet LG lyö pöydälle.

LG G4 julkaistaan todennäköisesti maaliskuun alussa MWC-messuilla.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja