Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft vahvisti Lumian huippupiirillä

Matti Vähäkainu

Microsoft vahvisti Lumian huippupiirillä
Qualcommin tiedotteen mukaan Microsoft liittyy muun muassa LG:n seuraksi käyttämään Snapdragon 810 -piirejä. Lehdistötiedotteessa Qualcomm kertoo premium-laitteista, joihin uusi huipputehokas järjestelmäpiiri istutetaan.

Piirivalmistaja Qualcommilla on huhuttu olevan ongelmia juuri Snapdragon 810 -piirin lämmöntuotannon kanssa, jonka takia Samsungin kerrottiin miettivän lippulaivamallien suoritinstrategiaa uusiksi. Näillä näkymin piiriä ei nähdä Galaxy S6:ssa, ja korealaisjätti luottanee omiin Exynos-piireihin.
Tiedotteessa moisia huhuja ei kommentoida, vaan todetaan, että piiri tuo uudenlaista suorituskykyä mm LG:n, Sonyn ja Microsoftin tuotteisiin. Sekä LG että Qualcomm ovat aiemmin kiistäneet ongelmat.

Microsoftin tuoteportfolion GM Juha Kokkonen kertoo, että tulossa on Lumia-puhelimia Qualcommin Snapdragon 810 -piirillä. Muun muassa Lumia 930 ja Lumia 1520 käyttävät Snapdragon 800 -piiriä, jota voidaan pitää 810-piirin edeltäjänä.

Jo julkistetuista laitteista Snapdragon 810 löytyy LG G Flex 2:sta ja Xiaomi Mi Note Pro:sta

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja