Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft vahvisti Lumian huippupiirillä

Matti Vähäkainu

Microsoft vahvisti Lumian huippupiirillä
Qualcommin tiedotteen mukaan Microsoft liittyy muun muassa LG:n seuraksi käyttämään Snapdragon 810 -piirejä. Lehdistötiedotteessa Qualcomm kertoo premium-laitteista, joihin uusi huipputehokas järjestelmäpiiri istutetaan.

Piirivalmistaja Qualcommilla on huhuttu olevan ongelmia juuri Snapdragon 810 -piirin lämmöntuotannon kanssa, jonka takia Samsungin kerrottiin miettivän lippulaivamallien suoritinstrategiaa uusiksi. Näillä näkymin piiriä ei nähdä Galaxy S6:ssa, ja korealaisjätti luottanee omiin Exynos-piireihin.

Tiedotteessa moisia huhuja ei kommentoida, vaan todetaan, että piiri tuo uudenlaista suorituskykyä mm LG:n, Sonyn ja Microsoftin tuotteisiin. Sekä LG että Qualcomm ovat aiemmin kiistäneet ongelmat.

Microsoftin tuoteportfolion GM Juha Kokkonen kertoo, että tulossa on Lumia-puhelimia Qualcommin Snapdragon 810 -piirillä. Muun muassa Lumia 930 ja Lumia 1520 käyttävät Snapdragon 800 -piiriä, jota voidaan pitää 810-piirin edeltäjänä.Jo julkistetuista laitteista Snapdragon 810 löytyy LG G Flex 2:sta ja Xiaomi Mi Note Pro:sta


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja