Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin A-sarjan Galaxyjen hintatiedot paljastettiin

Manu Pitkänen

Samsungin A-sarjan Galaxyjen hintatiedot paljastettiin
Samsung on kertonut uusien metallisten Galaxy A3, A5 ja A7 älypuhelimien hintatiedot Suomessa. Puhelimet ovat osa Samsungin uutta materiaaleja painottavaa muotoilusuuntausta.

Edullisemmat Galaxy A3 ja A5 tulevat myyntiin 18. helmikuuta (nyt ennakkomyynnissä) neljässä eri värissä: Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver ja Champagne Gold. Puhelimien suositushinnat ovat 329 ja 429 euroa. Myöhemmin keväällä myyntiin tulevan A7:n suositushinta on 529 euroa, sen tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu.

Mikäli olet jo unohtanut A-sarjan puhelimien tarkemmat tekniset ominaisuudet, niin ne löytyvät tiivistettynä alla olevasta infrografiikasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.