Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft osti kehutun Sunrise-sovelluksen kehittäjän

Manu Pitkänen

Microsoft osti kehutun Sunrise-sovelluksen kehittäjän
Microsoftia tuntuu nykyisin kiinnostavan uudella tavalla Android- ja iOS-sovellukset, sillä ohjelmistojätti on ostanut kriitikoiden ylistämän Sunrise-kalenterisovelluksen kehittäjän. Asiasta uutisoi TechCrunch.

Sunrise lähti alun perin liikkeelle uutiskirjepalveluna, joka lähetti käyttäjänsä sähköpostiin muistutuksen päivän ohjelmasta. Sittemmin palvelusta kuoriutui täysiverinen iOS-sovellus ja viime vuonna ohjelma tuotiin myös Androidille. Kalenteripalvelua voi käyttää myös selaimen kautta ja siitä on tarjolla myös Mac-sovellus. Sunrisen kilpailuvaltteihin kuuluu laaja yhteensopivuus kolmansien osapuolien tarjoamien palveluiden kanssa.

Microsoft maksoi palvelusta TechCrunchin mukaan yli 100 miljoonaa dollaria.

Aikaisemmin Microsoft osti sähköpostisovellus Acomplin 200 miljoonalla dollarilla, jonka pohjalta yhtiö kehitti uuden version Outlookista. Jää nähtäväksi kasvaako Microsoftin jalanjälki Android- ja iOS-sovelluksissa myöhemmin vielä lisää, kun yhtiö edistyy vielä lisää Mobile first, cloud first -strategiassaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.