Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä ominaisuuksia keskihintainen älyluuri tarjoaa tulevaisuudessa? Uusia tietoja vuoti

1
Puhelinvertailu

Gizmochina kertoo, että Qualcomm ottaa käyttöönsä ARMin uudet Cortex-A72-ytimet keskihintaluokan piireissä. Uudet A72-ytimet on tarkoitettu tehokkaisiin mobiililaitteisiin.

Alla oleva speksitaulukko kertoo väitetysti Snapdragon 618 ja 620 -piirien tekniikasta, mutta ne eroavat merkittävästi aiemmin vuodetuista tiedoista, kuten GSMArena huomauttaa. Aiemmin Snapdragon 620:aan huhuttiin mm. Adreno 418 -grafiikkapiiriä, joka on nyt muuttunut modernimpaan Adreno 510:een.

Näiden tietojen mukaan 620 on varustettu neljällä A72-ytimellä ja neljällä heikompitehoisella A53-ytimellä. Vastaava big.LITTLE kombinaatio Snapdragon 618:ssa olisi 2+2.

Piirit tukevat 21 megapikselin kameraa (tai kahta 13Mpix), QHD-näyttöresoluutioita ja QHD-videokuvausta.

Tiedot kannattaa tässä vaiheessa ottaa vastaan varauksella, mutta mikäli tiedot pitävät paikkansa, niin tulevat keskihintaluokan puhelimet saamaan varsin mukavasti tehoa ja ominaisuuksia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja