Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows 10:n TP julkaistaan puhelimille jo maanantaina?

2
Puhelinvertailu

Huhut Microsoftin sisältä kertovat, että puhelimille tarkoitettu Windows 10 Tech Preview -versio saapuisi kokeiluun ensi viikolla. Microsoft lupaa virallisesti päivitystä tämän kuun aikana.

NokiaPowerUserin lähteen mukaan versio 8.15.12495.44 saapuu Windows Insider -ohjelmassa mukana olevien ladattavaksi alkuviikosta. Lähteen mukaan versio on nyt Microsoftin työntekijöiden kokeilussa ja jos isompia bugeja ei löydy, niin se lähtee jakeluun maanantaina.
Ajaksi on mainittu aamuyhdeksän PST-aikaa maanataina eli seitsemältä illalla Suomen aikaa. Microsoftin virallinen sivusto on edelleen "Coming soon"-tilassa, mutta lähteen mukaan se päivittyy tiedolla tuetuista laitteista maanantaina.

Kyseessä on nimetön vinkkaaja, eikä tuttu ja turvallinen lähde, joten liikaa tietoon ei kannata luottaa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

öunus (vahvistamaton)

1

Hdhe. Linux byrää kännymaailmassa. antaa windowsin yrittää. .einaavatko bsod puhelimia hehe. ei ubuntulla huolta moiseTa hehe..

Vastaa
wele (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti öunus:

Hdhe. Linux byrää kännymaailmassa. antaa windowsin yrittää. .einaavatko bsod puhelimia hehe. ei ubuntulla huolta moiseTa hehe..

Linux pärinät ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja