Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

AnTuTu tulokset paljastavat Galaxy S6:n suorituskyvyn

Puhelinvertailu

Samsungin huolehtii näillä näkymin oman lippulaivapuhelimensa suorituskyvystä lähes täysin itse. Tällä kertaa laitteista löytyy yksinomaan Samsungin omia Exynos-piirejä, joten on tärkeää, että se pystyy vastaamaan markkinajohtaja Qualcommin huutoon.

Uusien AnTuTu-tulosten perusteella Samsungilla ei ole huolta suorituskyvyn puolesta. Galaxy S6:sta todennäköisesti löytyvä Exynos 7420 saavuttaa huimat testipisteet.

Liki 61 000 pistettä on enemmän mitä mikään Snapdragon 810 -laite tulee todennäköisesti saamaan. Snapdragon 810 -referenssilaitteet pääsevät noin 10 000 pisteen päähän ja ensimmäinen Qualcommin huippupiirillä varustettu, julkaistu laite LG G Flex 2 saa alle 50 000 pistettä.

Voimmekin melko varmasti sanoa, että maaliskuun 1. päivä julkaistavan Galaxy S6:n suuruus ei siis jää kiinni ainakaan suorituskyvystä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja