Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Älypuhelimet saavat uudet muistipiirit: SK Hynix aloitti LPDDR4-piirien tuotannon

Manu Pitkänen

Älypuhelimet saavat uudet muistipiirit: SK Hynix aloitti LPDDR4-piirien tuotannon
Muistivalmistaja SK Hynix on ilmoittanut aloittaneensa uuden sukupolven LPDDR4-muistipiirien massatuotannon. Tuotannossa olevat piirit ovat kapasiteetiltaan 8 gigabittiä (1 GB) ja niitä käytetään tulevassa high-end-älypuhelimessa.

SK Hynix esitteli tuotantoon edenneet muistipiirin jo reilu vuosi sitten. Samoihin aikoihin vastaavan muistipiirin esitteli myös Samsung, joka kertoi piirin etenemisestä massatuotantoon viime jouluna.

LPDDR4 muistit ovat nopeampia ja kuluttavat vähemmän virtaa kuin nykyisissä älypuhelimissa käytettävät LPDDR3-muistit. Tähän mennessä LPDDR4-muistia käyttäviä puhelimia on nähty Xiaomilta (Mi Note Pro) ja LG:ltä (G Flex 2). Lisää LPDDR4:ää käyttäviä puhelimia tullaan näkemään todennäköisesti myöhemmin keväällä vielä lisää. Qualcommin uusi Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri sisältää tuen LPDDR4:lle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.