Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony julkisti Xperia E4:n – edullinen älypuhelin peruskäyttöön

Manu Pitkänen

Sony julkisti Xperia E4:n – edullinen älypuhelin peruskäyttöön
Sony ei malttanut odottaa maaliskuun alun MWC-messuja esitelläkseen maailmalle uuden Xperia E4 -älypuhelimen. Puhelin on jatkoa viime syksynä julkaistulle Xperia E3:lle.

Mikä on ehtinyt puolessa vuodessa muuttua halpojen älypuhelimien rintamalla? Oleellisesti ei oikeastaan mikään, mutta pieniä parannuksia japanilaisyhtiö on sentään pystynyt uuteen E-sarjalaiseen tuomaan. Hinta- ja saatavuustietoja ei vielä paljastettu.

Xperia E4:stä löytyy viiden tuuman qHD-näyttö (960x540 pikseliä), viiden megapikselin takakamera ja kahden megapikselin etukamera. Markkinoilta löytyvästä Xperia E3:ssa on vuorostaan 4,5 tuuman ja 854x480 pikselin näyttö sekä VGA-tason etukamera (takakamerassa on viiden megapikselin kenno).

E3:ssa käytettiin tuttua ja turvallista Snapdragon-suoritinta, mutta Android 4.4.4 -pohjaisessa E4:ssä on siirrytty MediaTekin neliytimiseen (Cortex-A7) MT6582-piiriin Tallennusmuistia Xperia E4:stä löytyy kahdeksan gigatavua (microSD-paikka) eli kaksinkertaisesti E3:een verrattuna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja