Uusia Android-uutisia luvassa toukokuussa

Puhelinvertailu

Uusia Android-uutisia luvassa toukokuussa
Jos älypuhelimien kehityksestä haluaa tietää kaiken oleellisen, niin silloin kannattaa olla hereillä käytännössä kahden kehittäjätapahtuman aikana. Yksi on Applen WWDC ja toinen on Googlen I/O, joka tänä vuonna järjestetään 28.–29. toukokuuta.

Aiempien vuosien apaan Google I/O pidetään San Franciscossa Moscone Centerissä, jonne Applekin todennäköisesti asettaa kimpsunsa kesällä. Kehittäjien saapumishakemuksia aletaan ottaa vastaan MWC-mobiilimessujen jälkeen 17. maaliskuuta.

Viime vuonna Google I/O:ssa esiteltiin Googlen palveluiden yleisilmeeksi valittu Material Design -ulkoasua, Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmää sekä muita uusia Android-hankkeita, kuten Android Autoa, Android Wearia ja Android TV:tä. Androidilla lienee oma paikkansa myös tämän vuoden I/O-esittelyissä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Oppo Reno 12 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno 12 Pro
443 € CDON
550 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 542 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.