Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia Android-uutisia luvassa toukokuussa

Puhelinvertailu

Uusia Android-uutisia luvassa toukokuussa
Jos älypuhelimien kehityksestä haluaa tietää kaiken oleellisen, niin silloin kannattaa olla hereillä käytännössä kahden kehittäjätapahtuman aikana. Yksi on Applen WWDC ja toinen on Googlen I/O, joka tänä vuonna järjestetään 28.–29. toukokuuta.

Aiempien vuosien apaan Google I/O pidetään San Franciscossa Moscone Centerissä, jonne Applekin todennäköisesti asettaa kimpsunsa kesällä. Kehittäjien saapumishakemuksia aletaan ottaa vastaan MWC-mobiilimessujen jälkeen 17. maaliskuuta.

Viime vuonna Google I/O:ssa esiteltiin Googlen palveluiden yleisilmeeksi valittu Material Design -ulkoasua, Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmää sekä muita uusia Android-hankkeita, kuten Android Autoa, Android Wearia ja Android TV:tä. Androidilla lienee oma paikkansa myös tämän vuoden I/O-esittelyissä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja