Uusia Android-uutisia luvassa toukokuussa

Puhelinvertailu

Uusia Android-uutisia luvassa toukokuussa
Jos älypuhelimien kehityksestä haluaa tietää kaiken oleellisen, niin silloin kannattaa olla hereillä käytännössä kahden kehittäjätapahtuman aikana. Yksi on Applen WWDC ja toinen on Googlen I/O, joka tänä vuonna järjestetään 28.–29. toukokuuta.

Aiempien vuosien apaan Google I/O pidetään San Franciscossa Moscone Centerissä, jonne Applekin todennäköisesti asettaa kimpsunsa kesällä. Kehittäjien saapumishakemuksia aletaan ottaa vastaan MWC-mobiilimessujen jälkeen 17. maaliskuuta.

Viime vuonna Google I/O:ssa esiteltiin Googlen palveluiden yleisilmeeksi valittu Material Design -ulkoasua, Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmää sekä muita uusia Android-hankkeita, kuten Android Autoa, Android Wearia ja Android TV:tä. Androidilla lienee oma paikkansa myös tämän vuoden I/O-esittelyissä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A74 – hinta laskenut -45%

Oppo A74
297 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 538 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G (global) – hinta laskenut -24%

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G (global)
378 € Hobby Hall
478 € CDON
610 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 497 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.