Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

App Store -sovelluksia voi ladata myös Pinterestistä

Manu Pitkänen

App Store -sovelluksia voi ladata myös Pinterestistä
Applen App Storen suosion kehitys on ollut huikeaa katsottavaa, mutta menestyksen myötä eteen on tullut myös uudenlaisia ongelmia. App Storesta löytyy nykyään noin 1,4 miljoonaa sovellusta, joten hyvien ohjelmien löytymisestä on tullut varsin hankalaa – kaikki eivät kuitenkaan pääse esille App Storen kuratoidulle etusivulle.

Sen sijaan että Apple olisi yrittänyt keksiä uusia tapoja tuoda enemmän sovelluksia esiin App Storen etusivulla, yhtiö on päättänyt viedä sovellukset sinne missä käyttäjätkin sijaitsevat. Yhtiö on jakanut sovellussuosituksia jo Twitterissä ja Facebookissa, mutta samaa ajatusta on jalostettu eteenpäin yhteisöpalvelu Pinterestin kanssa uuden App Pins -ominaisuuden myötä. App Pins mahdollistaa kiinnostavien iOS-sovellusten kiinnittämisen eli "pinnaamisen" omalle taululle.

Erityistä App Pins -ominaisuudessa on se, että sovelluksia voi ladata suoraan Pinterestistä – App Store -sovellusta ei tarvitse avata erikseen uuden sovelluksen lataamisen takia. Pinterest hyödyntää ominaisuus toistaiseksi vain App Storesta löytyvien sovellusten kohdalla ja latauslinkit tulevat näkyviin kunhan käytät Pinterestin iOS-sovellusta.Apple on luonut App Storelle oman Pinterest-tilin, jolla se pinnailee sovelluskaupasta löytyviä ohjelmia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja