Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lupaa: Galaxy S6:sta löytyy uudenlainen älykäs kamera

Manu Pitkänen

Samsung lupaa: Galaxy S6:sta löytyy uudenlainen älykäs kamera
Galaxy S6:n julkistukseen on aikaa enää muutama viikko, eikä Samsungin johtajatkaan malta olla enää hehkuttamatta sen ominaisuuksia. Teknologiajätin kamerayksikön johtaja vihjaa yhtiön blogissa uusista kehitysaskeleista, joita Samsung tekee Galaxy S6:n lanseerauksen myötä.

Huhujen mukaan Galaxy S6:n takapuolelle olisi isketty 20 megapikselin kenno ja etupuolelta löytyisi uusien A-sarjalaisten tapaan viiden megapikselin kamera. Pääkameran teknisistä piirteistä ei ole paljastunut paljoakaan, mutta yhtiö käyttänee Galaxy S5:n kohdalla esiteltyä uutta ISOCELL-kennoteknologiaa myös S6:ssa.

Korealainen ET News kertoi jo vuonna 2013 Samsungin kehittävän 20 megapikselin ISOCELL-kennoa, jota käytettäisiin joko Galaxy Note 4:ssä tai sen jälkeen esiteltävässä S-sarjalaisessa. Note 4:ssä sitä ei vielä käytetty.

Samsungin kamerajohtaja Dong-Hoon Jang lupailee blogikirjoituksessaan tämän vuoden lippulaivapuhelimien vievän älypuhelinkamerat uudelle tasolle. Hänen mukaansa uusien puhelimien kameroiden automatiikkaa on kehitetty niin älykkääksi, ettei käyttäjän tarvitse enää tehdä kuin painaa nappia. Tämä tosin on ollut totta jo käytännössä usean vuoden ajan, mutta maaliskuun 1. päivä nähdään mitä Jang todellisuudessa oikein tarkoitti.Iso osa Jangin blogikirjoituksesta koskettaa älypuhelimien kameroiden megapikselilukeman kehittymistä vuodesta 2000 tähän päivään, joten korkeammilla megapikselilukemilla lienee tärkeä rooli myös Galaxy S6:ssakin. Samsung on tuskin tyytynyt kasvattamaan pikseleiden määrää, vaan Galaxy S6:sta voidaan olettaa löytyvän myös esimerkiksi optinen kuvanvakain. Galaxy S5:ssä optista kuvanvakainta ei vielä käytetty, mutta se lisättiin Note 4:ään.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.