Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: HTC:lta tulossa kaksi uutta One-laitetta ja puettava Petra

Matti Vähäkainu

Huhu: HTC:lta tulossa kaksi uutta One-laitetta ja puettava Petra
HTC:n odotetaan esittelevän uusi HTC One -lippulaivamalli maaliskuun alussa MWC-messuilla. Samsungin Galaxy S6:n tavoin ensimmäinen päivä julkistettava huippumalli tunnetaan nimellä HTC One M9, mutta uusimmat huhut kertovat HTC:n valmistelevan myös toista uutta One-laitetta.

Mobiilivuotoja levittävä @upleaks on kertonut, että One M9:n kaveriksi olisi tulossa sitä heikommalla raudalla, mutta viimevuotista M8:aa paremmalla tekniikalla varustettu One M8i.

Pääasiassa HTC-vuotoihin keskittynyt @upleaks kertoo, että laite on varustettu viiden tuuman Full HD -näytöllä, 2 gigatavulla RAM-muistia, Qualcommin uudella ylemmän keskihintaluokan Snapdragon 615 -järjestelmäpiirillä, 13 ja 2 megapikselin kaksoistakakameroilla sekä viiden megapikselin etukameralla. Ulkopuolisesti värien, koon ja painon perusteella se on hyvin lähellä viimevuotista M8-mallia (kuvassa).

Saman vuotajan mukaan HTC valmistelee ensimmäistä julkistusta puettavan teknologian saralla. Sen mukaan Petra perustuu HTC:n omaan järjestelmään eikä useiden valmistajien suosimaan Android Weariin. Näytön tietojen perusteella se on älyranneke, jossa on pitkänmallinen näyttö (1,8", 32 x 160).Molemmat vuodot ovat tietysti vielä erittäin pitkälti huhupuheita, joiden luotettavuutta on vaikea arvioida. Ensi kuun ensimmäinen päivä tiedämme mahdollisesti paljon enemmän näistäkin laitteista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja