Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n vastaus Galaxy S6:lle esitellään huhtikuussa?

1
Puhelinvertailu

LG:n vastaus Galaxy S6:lle esitellään huhtikuussa?
Kahden viikon päästä alkaa Mobile World Congress -messut, joka tarkoittaa, että vuoden tärkeimpiä mobiilijulkistuksia tehdään yhdessä tuumin. Moni on kuitenkin luopunut MWC-julkistuksista, jotta ei hukkuisi massaan. Näin tekee tänä vuonna mm. LG.

Erityisesti Samsungin lippulaivaa – tai lippulaivoja – vastaan taisteleva LG G4 odottaa HTC One M9:n tavoin julkistustaan. Uudet tiedot Koreasta kertovat, että LG:n huippuluuria joudutaan kuitenkin odottamaan yli kaksi kuukautta Galaxy S6:n jälkeen.

LG G3 (kuvassa) ei ole millään tasolla vielä vanhentunut laite, joten on ymmärrettävää, ettei uutta lippulaivaa aivan heti julkaista. Onhan G3 varustettu jopa QHD-tason näytöllä ja vasta julkistettu uutuuslaite LG G Flex 2 tulossa markkinoille. Kaksi kuukautta välissä antanee LG:lle myös hieman aikaa reagoida Samsungin julkistukseen.

Kumpi hyötyy mielestäsi tästä strategiasta, LG vai Samsung?
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

1

Edes G2 ei ole vieläkään mitenkään vanhentunut laite. Tosiasia vain on se, että monet puhelimet vuodelta 2013 ovat jo riittävän hyviä, mitään varsinaista uutta ei puhelimissa ole sittemmin nähty. 4K-näytöt ovat vain turha gimmick.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja