Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tyylikäs pyöreänäyttöinen älykello – Watch Urbane

Manu Pitkänen

Tyylikäs pyöreänäyttöinen älykello – Watch Urbane
Sen lisäksi että älykelloa metsästävä kuluttaja joutuu tekemään päätöksiä laitteen käyttöjärjestelmästä, pitää hänen myös päättää minkä muotoisesta näytöstä hän pitää. Ensimmäisissä älykelloissa on käytetty teknisesti yksinkertaista suorakulmaista näyttöä, mutta markkinoille on alkanut tulla myös pyöreänäyttöisiä kelloja.

Motorola aloitti pyöreänäyttöisten kellojen buumin Moto 360:llä, jonka näyttö muistuttaa alalaidan kehyskaistaleen takia tyhjentynyttä rengasta. LG:n näyttöyksikkö jalosti ajatusta hieman pidemmälle täysin pyöreää P-OLED-näyttöä käyttävän G Watch R -kellolla. Korealaisyhtiö jatkaa nyt pyöreänäyttöisten älykellojen puskemista markkinoille Watch Urbanella.

G Watch R muistutti ulkoisesti nörttimäistä urheilukelloa, minkä vuoksi se ei tyylikkäästä viimeistelystä huolimatta vedonnut kaikkiin kuluttajiin. LG tavoitteleekin uudella Urbane-mallilla nyt niitä kuluttajia, jotka haluavat ranteeseensa elegantimman ja selkeälinjaisemman älykellon. Urbanessa on Watch R:n tavoin 1,3 tuuman P-OLED-näyttö, mutta kehyksiä on viilattu ohuemmiksi. Teräsrunkoa myydään hopean- ja kullanvärisinä.


Uudessa Android Wear -pohjaisesta kellosta löytyy neljä gigatavua tallennustilaa ja se on IP67-hyväksytty (pölyn- ja vedenkestävä). Kellon sisältä löytyy 410 milliampeeritunnin akku.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja