Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Miltä näyttäisi jos Nokia 3310 olisi kosketusnäytöllinen älypuhelin?

1
PuhelinvertailuNokia 3310 on ikoninen laite, jonka kaikki 2000-luvun vaihteessa matkapuhelimia käyttäneet varmasti tuntevat. Se on edelleen yksi maailman eniten myyneistä matkapuhelimista, eikä sitä listalta tulla varmasti helposti pudottamaan, sillä myytyjä laitteita on 126 miljoonaa.
Nokia 3310 edusti aikaa, jolloin antenniton design oli uutta ja hienoa. Se oli jatkoa huippusuositulle 3210:lle ja sisälsi paljon samaa, muun muassa modernin navinäppäinnavigaation. Mutta miltä tämä legendaarinen näyttäisi, jos se muunnettaisi kosketusnäyttöjen valloittamaan nykyaikaan?

Onneksi 3D-suunnittelija Martin Hajek on tehnyt sen puolestamme ja muokannut laitteen ulkonäköä niin, että siihen on sovitettu kosketusnäyttö. Samalla Hajek muokkasi Ericssonin lähes yhtä ikonisen T28s:n. Nokiassa pyörii luonnollisesti Windows Phone ja Ericssonissa Android.

Kuvia renderöinneistä löydät Curvedin sivustolta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja