Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung menetti kärkipaikkansa Kiinan puhelinmarkkinoiden valtiaana tuoreelle tulokkaalle

Valtteri Ahonen

Samsung menetti kärkipaikkansa Kiinan puhelinmarkkinoiden valtiaana tuoreelle tulokkaalle
Vuonna 2013 Kiinan markkinoita suvereenisti hallinnut ja ehkä jo häiritsemättömään voittokulkuun tottumaan ehtinyt Samsung on menettänyt viime vuoden aikana kärkipaikkansa kovassa nuosussa olevalle Xiaomille.

Yksityisesti omistettu kiinalainen Xiaomi on ollut viime kuukausina kovassa nosteessa. Viime vuoden aikana se onnistui IDC:n analyytikkojen mukaan kasvattamaan myyntiään kiinassa 186 % Samsungin menettäessä omastaan 22 prosenttia.

Kuten alla olevasta taulukosta selviää, on tilanne kolmen kärjen osalta tasoittunut huomattavasti. Vuonna 2014 Xiaomi, Samsung ja Lenovo olivat myytyjen puhelinten markkinaosuudessa mitattuna vain reilun prosenttiyksikön sisällä toisistaan.

Mikäli tarkastellaan pelkästään vuoden viimeistä neljännestä, on Samsungin tilanne vielä synkempi. Xiaomin hallitessa seurasivat Apple ja Huawei seuraavina perässä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja