Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple aloittaa iOS:n julkisen beta-testaamisen keväällä

Manu Pitkänen

Apple aloittaa iOS:n julkisen beta-testaamisen keväällä
Apple aikoo avata iOS:n beta-versiot laajemman yleisön testattavaksi keväästä alkaen, kertoo 9to5mac. Tähän asti beta-versioita on päässyt kokeilemaan vain jos on rekisteröitynyt kehittäjäksi, mutta jatkossa muutkin kiinnostuneet voivat testata keskeneräisiä iOS-versioita.

Apple aloitti julkiset beta-testit viime kesänä OS X Yosemiten myötä, joten ohjelman laajentaminen iOS:lle tuntuu varsin luontevalta kehityssuunnalta. Viime kesänä Apple esitteli myös Test Flight -testausalustan, jolla sovelluskehittäjät voivat antaa halukkaille ulkopuolisille käyttäjille pääsyn keskeneräisiin ohjelmistoversioihin.

Julkisen testaamisen tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon käyttäjäpalautetta uusiin ohjelmistoihin pesiytyneiden bugien korjaamiseksi.

Aivan kaikki halukkaat eivät välttämättä pääse iOS-testaajaksi, sillä kokeilijoiden määrää on tarkoitus rajoittaa 100 000:een. Applen aikomuksena aloittaa julkinen beta-testaus iOS 8.4 -versiosta alkaen ja myöhemmin samaan ohjelmaan liittynee iOS 9.


Aiempien huhujen mukaan Apple aikoo keskittyä iOS 9:ssä käyttöjärjestelmän optimointiin ja ohjelmointivirheiden paikkaamiseen. Varsinaisia uusia ominaisuuksia ei välttämättä nähdä kovinkaan paljoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja