Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Play saa uuden hakupalkin

Puhelinvertailu

Google on uudistanut hakupalkkiaan sovelluskaupassaan. Mobiililaitteiden Google Play päivittyi uudempaan ja parempaa hakupalkkiin.

Google on tehnyt muutokset palvelinpuolella, joten päivityksen eteen ei tarvitse tehdä mitään. Tämä tarkoittaa myös, että päivityksen ajamista sisään ei voi nopeuttaa itse, vaan se saapuu sitten, kun Google päättää, että lokaatiosi on sen ansainnut.

Päivityksestä kertoi Google+-sivullaan UI-insinööri Kirill Grouchnikov, joka esitteli muutoksia oheisella gif-animaatiolla. Hakupalkki on nyt piiloutuvaa mallia ja muistaa edelliset haut.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja