Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suosittu Lumia 635 uudistuu, saa lisää muistia?

Matti Vähäkainu

Suosittu Lumia 635 uudistuu, saa lisää muistia?
Microsoftin suosituimmat Lumia-mallit ovat tunnetusti edullisia älypuhelimia. Ylivoimaista ykköspaikkaa pitää Lumia 520, mutta heti sen jälkeen on kaksikko Lumia 630/635. Näistä mainituista jälkimmäinen saa uudistuksen, kenties Windows 10:tä silmällä pitäen.

Unkarilaisen teleoperaattori Telenorin listauksissa uusi Lumia 635 on saanut tuplasti RAM-muistia alkuperäiseen verrattuna. Kuten Microsoftin uusimmat edullisen luokan äypuhelimet (Lumia 435 ja Lumia 535), tietojen mukaan myös Lumia 635 pääsee käsiksi gigatavun RAM-muistiin.

Pieni tekninen parannus voi tarkoittaa merkittävästi parempaa toimintavarmuutta ja -nopeutta uudessa Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Uusi Lumia 635 1GB julkistetaan mahdollisesti MWC-messuilla Microsoftin lehdistötilaisuudessa 2. maaliskuuta. Tietoa sen hinnasta tai jakelusta ei vielä ole.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja