Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows 10:n testaajille luvassa MWC-lippuja

Matti Vähäkainu

Windows 10:n testaajille luvassa MWC-lippuja
Microsoft palkitsee Windows 10 -testaajia yllättäen passeilla mobiilimaailman suosituimmille messuille. Barcelonassa maaliskuun alussa järjestettävät Mobile World Congress -messut keräävät mobiilimaailman tärkeimmät nimet yhteen – yhtä erityistä lukuunottamatta.

Windows 10 Technical Preview -versiota PC:llä kokeilleet voivat voittaa lipun koko MWC-messutapahtumaan sekä Windows Insidereille tarkoitettuihin erikoistilaisuuksiin, kertoo Neowin. Messut alkavat reilun viikon päästä 2. päivä maaliskuuta ja kestävät 5. päivään saakka.

Voittoa voi hakea Microsoftin Insider Hubista ja palkinnon arvoksi on kerrottu 2498 dollaria eli n. 2200 euroa. MWC:ssä julkistetaan todennäköisesti ainakin Galaxy S6 (ja sen Edge-sisarlaite), HTC One M9 sekä yksi tai useampi Lumia.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.