Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple paljasti kaksi uutta datakeskushanketta – toinen tulee Pohjois-Eurooppaan

Manu Pitkänen

Apple paljasti kaksi uutta datakeskushanketta – toinen tulee Pohjois-Eurooppaan
Apple on paljastanut rakentavansa Eurooppaan kaksi uutta palvelinkeskusta, joiden on määrä toimia täysin uusiutuvalla energialla. Investoinnit ovat suuruudeltaan yhteensä 1,7 miljardia euroa. Palvelinkeskukset rakennetaan Athenryn kaupunkiin Irlantiin sekä Tanskan Viborgiin.

Eurooppaan rakennettavien palvelinkeskusten on määrä olla toimintavalmiudessa vuonna 2017. Niiden tehtävänä on tarjota Applen verkkopalveluita, kuten iTunes Store -verkkokauppaa, iMessage-viestipalvelua ja Siri-puhetunnistusta, yhtiön eurooppalaisille asiakkaille.
Applen mukaan julkistetut investoinnit ovat yhtiön toistaiseksi suurimmat satsaukset Euroopassa. Tähän asti Apple onkin keskittynyt rakentamaan palvelinkeskuksia Yhdysvaltoihin. Aiemmin tässä kuussa Apple kertoi investoivansa kaksi miljardia dollaria Arizonaan suunnitellun safiiritehtaan muuttamiseksi palvelinkeskukseksi.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja