Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä neljä keskihintaista Lollipop-älypuhelinta

Manu Pitkänen

LG:ltä neljä keskihintaista Lollipop-älypuhelinta
MWC-mobiilimessujen lähestyessä alan yhtiöt valmistautuvat esittelemään uutuustuotteitaan. Jottei omat uutuudet hautautuisi kaikkien muiden julkistusten alle, esitellään osa uusista laitteista jo ennen messujen alkamista.

Näin on menetellyt esimerkiksi LG, joka päätti lanseerata ennen messuja neljä uutta keskihintaista älypuhelinta. Ulkonäöllisesti LG G3 -vaikutteita saaneet puhelimet sijoittuvat teknisten tietojen perusteella n. 100–200 euron hintaluokkaan, jossa on tähän asti myyty LG:n L-mallistoa ja G3 s -puhelinta. Uusien Magna-, Spirit-, Leon- ja Joy-puhelimet tulevat myyntiin valikoiduilla markkinoilla tämän viikon aikana.

Teknisesti kaikkein edistyksellisin nelikosta on Magna, josta löytyy viiden tuuman HD-näyttö, neliytiminen suoritin, gigatavu keskusmuistia, kahdeksan megapikselin takakamera, viiden megapikselin etukamera ja kahdeksan gigatavua tallennusmuistia. Edullisemmissa malleissa näytön kokoa ja sitä myöden näytön tarkkuus pienenee asteittain ja etukamera vaihtuu vaatimattomampaa yhden tai 0,3 megapikselin malliin.


Kaikista puhelimista löytyy Android Lollipop -käyttöjärjestelmä (lukuun ottamatta LG Joyn yhtä versiota). Mallikohtaiset tarkemmat tekniset tiedot löytyvät LG:n lehdistötiedotteesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja