Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Operaattorin mainos paljastaa Galaxy S6 -mallin profiilin

PuhelinvertailuSamsungin Unpacked 2015 -tapahtumaan on aikaa vielä kuusi päivää, mutta odotetun lippulaivamallien ominaisuudet ovat paljastuneet pala palalta. Nyt vuorossa on Galaxy S6 -mallin profiili, joka kertoo kaarevasta näytöstä.

Yhdysvaltalaisoperaattori T-Mobile on julkaissut kuvan laitteen sivuprofiilista paljastaen odotetun kaarevan näytön, jollainen löytyy esimerkiksi Note 4 Edgestä. Kuva ei tosin paljasta kaareutuuko näyttö laitteen toisellekin puolelle. Mainoksessa laitteen yläpuolella on teksti "Six Appeal", jolla viitataan laitteen seksikkyyteen ja tietysti laitteen järjestysnumeroon kuusi.

Laitteen – tai laitteiden – julkistus nähdään 1. maaliskuuta eli tänä sunnuntaina. Silloin selviää muun muassa onko tämän laitteen nimi Galaxy S6 Edge.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja