Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mainokset ovat tulossa Androidin sovelluskauppaan

Manu Pitkänen

Mainokset ovat tulossa Androidin sovelluskauppaan
Maksullista näyttötilaa on voinut ostaa Googlen palveluista iät ja ajat, mutta Google Play -sovelluskauppa on pysytellyt mainosvapaalla vyöhykkeellä.

Tämä on muuttumassa, sillä Google on kertonut aloittavansa testit, joissa sovelluskehittäjät voivat hankkia parempaa näkyvyyttä ohjelmilleen ostamalla Googlelta mainospaikkoja Google Playstä. Parempaa näkyvyyttä maksua vastaan saaneet sovellukset aiotaan merkitä selvästi mainoksiksi, jotta ne eivät menisi sekaisin algoritmien valitsemien hakutulosten kanssa.

Google Playstä löytyy nykyään jo yli miljoona sovellusta, mikä tietysti syö paljon yksittäisten sovellusten näkyvyyttä. Mainokset ovat suoraviivainen ja Googlen kannalta ehkä rahakaskin ratkaisu ongelmaan.

Googlen mukaan se on tilittänyt Android-kehittäjille viimeisen 12 kuukauden aikana seitsemän miljardia dollaria. Applen tilitykset nousivat viime vuonna 10 miljardiin dollariin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.