Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Täältä näet Samsung Galaxy S6 -esittelytilaisuuden

PuhelinvertailuMobile World Congress messut käynnistyvät ensi viikolla. Tämä tarkoittaa perinteisesti, että messujen alkuräjähdys tapahtuu jo huomenna sunnuntaina, kun hätäisimmät esittelevät laitteitaan omissa lehdistötilaisuuksissaan.

Tapahtumista odotetuin on Samsungin Unpacked 2015 -tapahtuma, jossa yhtiö esittelee odotetusti Galaxy S6:n ja Galaxy S6 Edgen. Laitteet ovat pitkälti vuotaneet jo, mutta lopullisen silauksen saamme noin 28 tunnin kuluttua.

Yllä oleva video on Samsungin tapahtuman virallinen striimi, joka käynnistyy huomenna Suomen aikaa klo 19:30. Tallenna sivu esimerkiksi suosikkeihin ja lisää muistutus, jos haluat todistaa vuoden yhtä tärkeimmistä puhelinjulkistuksista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja