Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei esitteli kenties markkinoiden tyylikkäimmän älykellon

Matti Vähäkainu

Huawei esitteli kenties markkinoiden tyylikkäimmän älykellon
Huawei on tänään Mobile World Congress -messuja edeltävänä päivänä esitellyt uutuustuotteitaan Barcelonassa. Laitteisiin lukeutuu kaksi ranteeseen puettavaa vempainta: älykello ja älyranneke.

Huawei Watch on yhtiön ensimmäinen Android Wear -laite. Sen pyöreä 1,4 tuuman näyttötaulu tarjoaa 400x400 resoluution, 286 pikselin tuumatiheyden sekä korkean kontrasti AMOLED-teknologian ansiosta.

Kellon tärkein ominaisuus on kuitenkin sen vakuuttava ulkonäkö, joka saa sen näyttämään varsin tyylikkäältä rannekellolta. Huawei Watch saapuu markkinoille kolmella värivaihtoehdolla (kulta, hopea, musta) ja useilla hihnan materiaalivaihtoehdolla. Se saavuttaa kaupat Eurooppassa ja Yhdysvalloissa vuoden puolivälin tietämillä.

Toinen puettavista laitteista on Talkband B2 -aktiivisuusranneke, joka jatkaa mihin Talkband B1 jäi. Se yhdistyy vähävirtaisella Bluetoothilla mobiililaitteeseen ja tarjoaa tuttuja fitness-ominaisuuksia sekä unenmittausta. Laite on irroitettavissa hihnasta ja toimii myös korvakuulokkeena.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.