Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung paljasti mobiilimaksupalvelun: Samsung Pay

Manu Pitkänen

Samsung paljasti mobiilimaksupalvelun: Samsung Pay
Samsung esitteli tänään uusien Galaxy S6 -puhelimien lisäksi uuden Samsung Pay -mobiilimaksujärjestelmän.

Samsung Pay tukee monien muiden vastaavien palveluiden tapaan maksamista NFC-päätelaitteiden kanssa, mutta sen lisäksi järjestelmä on yhteensopiva vanhojen magneettisten maksupäätteiden kanssa. Yhteensopivuus vanhojen maksupäätteiden kanssa takaa sen, että Samsung Paytä voidaan käyttää heti useimmissa kaupoissa. Kuluttajien ei tarvitse odotella, että kauppiaat päivittävät päätteensä NFC-malleihin.

Maksaminen tapahtuu tuomalla puhelin maksupäätteen lähelle, pyyhkäisemällä Samsung Pay -sovellus auki ja hyväksymällämaksutapahtuma sormenjälkilukijan avulla.

Maksujärjestelmä toimii Galaxy S6:ssa ja S6 edgessä. Samsung Pay otetaan käyttöön ensi kesänä Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa, minkä jälkeen sen kattavuusaluetta laajennetaan Kiinaan ja Eurooppaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja