Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Testitulokset julki: Galaxy S6 päihittää selvästi One M9:n suorituskyvyssä

Manu Pitkänen

Testitulokset julki: Galaxy S6 päihittää selvästi One M9:n suorituskyvyssä
Nettiin on ilmestynyt ensimmäisiä eilen julkistetuilla Android-lippulaivoilla suoritettuja testituloksia. Alla olevissa YouTube-videoissa testataan Galaxy S6:n, S6 edgen ja HTC One M9:n suorituskykyä AnTuTu-testiohjelmalla.

Kannattaa tietysti muistaa, että suorituskykytestit on suoritettu MWC-messujen näyttelypuhelimilla, joista ei todennäköisesti löydy samaa ohjelmistoa kuin myöhemmin kauppoihin saapuvissa laitteissa. Puhelimista voi löytyä ylimääräisiä ohjelmia tai joitain ohjelmistoja on otettu pois. Aina on myös sekin mahdollisuus, että näyttelypuhelimiin on ujutettu optimointikoodia, jotka takaavat hyvät tulokset yleisimmissä testiohjelmissa.

Testausolosuhteetkaan eivät ole välttämättä tasaveroiset: joillakin laitteilla on voitu jo suorittaa useampia testejä, minkä takia ne ovat tavallista lämpimämpiä (-> puhelin alkaa jarruttamaan keinotekoisesti suoritinta ja grafiikkaohjainta suojellakseen itseään).

Joka tapauksessa Galaxy S6:lla onnistuttiin nakuttamaan AnTuTussa reilu 68 000 pistettä ja Galaxy S6 edgellä 69 000 pistettä. HTC One M9:n nakuttama 55 000 pistettä kalpenee uusien Galaxyjen edessä.Galaxyissä käytetään Samsungin 14 nanometrin tekniikalla valmistettua Exynos-järjestelmäpiiriä. HTC on turvautunut Qualcommin Snapdragon 810 -piiriin.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.