Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oulussa kehitettävä YotaPhone joukkorahoituksella Amerikkaan

Matti Vähäkainu

Oulussa kehitettävä YotaPhone joukkorahoituksella Amerikkaan
Venäläinen YotaPhone 2 on erikoinen puhelin, joka tarjoaa jotain mitä muilla ei ole tarjota. Oulussa kehitettävä YotaPhone 2 perustuu kahteen näyttöön, joista takapuolella oleva on virtapihi e-ink-näyttö. Toistaiseksi suppeassa levityksessä ollut luuri yrittää nyt rapakon taakse joukkorahoituksen avulla.

YotaPhone-sivustolla kerrotaan, että YotaPhone 2 saapuu Pohjois-Amerikkaan kesällä 2015. Joukkorahoituskampanja käynnistetään huhtikuussa Indiegogo-sivustolla, mutta tulevaisuudessa laite on tarkoitus tuoda myös Best Buyn kaltaisten jälleenmyyjien valikoimiin. Hintaa laitteella tulee olemaan noin 600 dollaria (n. 550 euroa).
YotaPhone 2 on varustettu viiden tuuman ja Full HD -resoluution AMOLED-kosketusnäytöllä sekä 4,7 tuuman e-ink-näytöllä. Laitteen suorituskyvystä huolehtivat Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri ja kaksi gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa on 32 gigatavua, joka ei ole laajennettavisa.

Puhelinvertailu testasi hiljattain erikoisen YotaPhone 2:n, lue arvostelu täältä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja