Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Täältä näet Apple Watchin esittelytilaisuuden

Manu Pitkänen

Täältä näet Apple Watchin esittelytilaisuuden
Muun mobiiliteollisuuden esitellessä tuoreimpia uutuuksia viime viikolla MWC-messuilla Barcelonassa, käytti Apple ajan valmistautuakseen tänään pidettävään Spring Forward -lehdistötilaisuuteen.

Applen lehdistötilaisuutta voi seurata suorana verkkolähetyksenä osoitteessa apple.com/live. Tuttuun tyyliin lähetyksen seuraamiseen tarvitaan Safari-nettiselain (OS X:llä ja iOS:llä). Tilaisuutta voi myös katsoa Apple TV -medialaitteen kautta (toisen tai kolmannen sukupolven versio). Koska Kaliforniassa siirryttiin eilen kesäaikaan, alkaa tilaisuus kello 19.00 Suomen aikaa.

Lehdistötilaisuudessa paljastetaan todennäköisesti kaikki ne tiedot Apple Watchista, jotka haluttiin vielä viime syksynä pitää salassa: laitemallien hintatiedot, akkukesto sekä milloin ja missä kello tulee kauppoihin. Samalla Apple pääsee esittelemään kellolle suunniteltuja sovelluksia, joita sovellyskehittäjät ovat viimeisten kuukausien aikana ehtineet tekemään – ehkä niistä joku saa kriittisimmätkin kuluttajat innostumaan laitteesta.


Apple Watch on ollut näkyvästi esillä mediassa parin viime viikon aikana: muotoilupomo Jony Ivesta on tehty useita lehtihaastatteluja ja verkkopalvelujohtaja Eddy Cue esitteli viikonloppuna Apple Payn toimintaa Apple Watchilla NBA-koripallo-ottelun yhteydessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja