Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelle hurja iPhone-rajapyykki

Puhelinvertailu

Applella on parhaillaan käynnissä lehdistötilaisuus, josta odotetaan lisätietoja Apple Watchista. Heti alkuun yhtiö kuitenkin huomasi kertoa uusista ylitetyistä rajapyykeistä.

Applen toimitusjohtaja Tim Cookin mukaan yhtiön iPhone 6 oli maailman myydyin älypuhelin loppu- ja alkuvuoden aikana. Samalla täyttyi uusi hurja rajapyykki: 700 miljoonaa myytyä iPhone-laitetta. Vuoden takaisesta myynnin kasvu oli 49 prosenttia, lähes tuplat markkinoiden 25 prosentin kasvuun verrattuna.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja