Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG ottaa tosissaan Kiinan ihme Xiaomin, nostaa G4:n myyntiodotuksia

Matti Vähäkainu

LG ottaa tosissaan Kiinan ihme Xiaomin, nostaa G4:n myyntiodotuksia
Mobile World Congress -messut ovat takana ja messujen ehdottomiin voittajiin lukeutuu muun muassa Samsung, jonka Galaxy S6 -puhelimet kiinnittivät koko mediakentän huomion. Täysin vailla MWC-esiintymistä ei ollut myöskään LG, joka ei kuitenkaan HTC:n ja Samsungin tapaan esitellyt vielä uutta lippulaivamalliaan.

Aiemmin tänä vuonna G Flex 2 -älypuhelimen esitellyt LG keskitti voimavaransa MWC:ssä pääasiassa Watch Urbanen (kuvassa) esittelemiseen sekä muutamien palkintojen pokkaamiseen. Uusi LG Watch Urbane -sarjan älykellot palkittiin MWC-messujen parhaaksi älykelloksi ja viime vuoden G3-lippulaivapuhelin vuoden parhaaksi älypuhelimeksi.

Tämä ei kuitenkaan kerrytä juurikaan LG:n tilipussia. Korea Timesin mukaan yhtiöllä on edessään massiivinen markkinointikampanja, jonka avulla se aikoo myydä yli 10 miljoonaa G4-älypuhelinta vielä tänä vuonna. Kampanja kattaa niin Korean, Euroopan kuin Yhdysvallatkin.


Vailla huomiota ei jää myöskään alati älypuhelinmaana kasvava Kiina, jonka oman ihmepojan Xiaomin LG ottaa vakavissaan. LG:n tavoitteena onkin vahvistaa paikkaansa maailman kolmanneksi suurimpana älypuhelinvalmistajana.

LG ei ole vielä vahvistanut G4-mallin julkistustilaisuutta, mutta väitetysti suljettujen ovien takana on puhuttu huhtikuusta. Viime vuonna LG G3 esiteltiin toukokuun 27. päivä. Sitä on myyty arviolta alle seitsemän miljoonaa kappaletta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja