Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6:ta ennakkotilattu ennätyksellisen paljon – todellinen kysyntä vielä epäselvä

Manu Pitkänen

Galaxy S6:ta ennakkotilattu ennätyksellisen paljon – todellinen kysyntä vielä epäselvä
Operaattorit ja muut jälleenmyyjät ovat ennakkotilanneet Samsungilta ennätyksellisen paljon Galaxy S6 -puhelimia, kirjoittaa The Korea Times. Puhelimia on tilattu ennakkoon yhteensä 20 miljoonaa kappaletta, niistä viisi miljoonaa on kaarevanäyttöisiä Galaxy S6 edge -malleja. Jutusta ei ilmene millaiselle ajanjaksolle tilaukset jakaantuvat.

Wall Street Journalin viime vuonna julkaiseman uutisen mukaan Samsung valmistautui vuosi sitten toimittamaan kolmen ensimmäisen kuukauden aikana noin 19 miljoonaa Galaxy S5 -puhelinta, mutta lopulta vain 12 miljoonaa kävi kaupaksi tässä ajassa.

Korealaisjätin ennakko-odotukset heittivät todellisesta kysynnästä jopa 40 prosenttia, minkä vuoksi puhelimia kertyi varastoihin ja Samsung joutui käyttämää odotettua enemmän rahaa markkinointiin. Jälleenmyyjien ennakkotilauksista ei voida siis päätellä vielä oikein mitään puhelimien todellisesta kysynnästä. Ne kuitenkin vihjaavat siihen suuntaan, että myyntikanavissa uskotaan Galaxy S6:lle löytyvän runsaasti kysyntää.The Korea Timesin mukaan Samsung aikoo käynnistää Galaxy S6:n julkaisun aikana aggressiivisen markkinointikampanjan, jolla se yrittää saada kuluttajat valitsemaan uusimman Galaxyn iPhone 6 -mallien sijaan. Galaxy S6:lla näyttäisi puhelimen muotoilun ja hinnoittelustrategian perusteella muutenkin olevan sama kohdeyleisö kuin iPhonella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja