Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp rikkoi rajapyykin: Android-sovellusta ladattu yli miljardi kertaa

Puhelinvertailu

WhatsApp rikkoi rajapyykin: Android-sovellusta ladattu yli miljardi kertaa
WhatsAppin perustaja Jan Koumin mukaan pikaviestipalvelun Android-sovellus on ylittänyt yli miljardin asennuksen rajapyykin. Sovelluksen parissa työskentelee vain viisi työntekijää.

Pikaviestipalvelu perustettiin vuonna 2009, minkä jälkeen sen käyttäjäkunta on kasvanut räjähdysmäisesti ympäri maailmaa. Tammikuussa julkaistujen tietojen mukaan palvelun 700 miljoonaa aktiivista käyttäjää lähettää päivittäin WhatsAppin kautta yli 30 miljardia viestiä.
Vuosi sitten Facebook yllätti monet ostamalla WhatsAppin. Yrityskauppa ei tullut Mark Zuckerbergille halvaksi, sillä sopimuksen hinta kohosi 22 miljardiin dollariin. Tuohon aikaan WhatsAppilla oli "vain" 450 miljoonaa käyttäjää.

WhatsAppin käyttö onnistui pitkään vain mobiilisovellusten kautta, mutta tämän vuoden alusta lähtien viestien lähettely on ollut mahdollista myös tietokoneen selaimen kautta.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja