>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Meerkat – tuorein must have -mobiilisovellus

2
Manu Pitkänen

Meerkat – tuorein must have -mobiilisovellus
Facebookin, Twitterin, YouTuben Snapchatin, Instagramin ja WhatsAppin jälkeen voisi kuvitella, että kaikki yhteisöpalvelujen saralla olisi jo keksitty. Näin ei ole, sillä Meerkat-niminen mobiilisovellus on aiheuttanut voimakasta hypeä Yhdysvalloissa jo vähän aikaa.

Meerkatin idea on varsin yksinkertainen: iPhoneen asennetulla sovelluksella kuvataan live-videota ja katsojia nettivideolähetyksille kerätään käyttäjän Twitter-seuraajien keskuudesta. Meerkatilla ei siis tallenneta videopätkiä kuten vaikkapa Vinellä, vaan jutun ydin on nimen omaan reaaliaikaisessa tarinankerronnassa. Sovellus saattaa kiinnostaa erityisesti videopäiväkirjojen tekemisestä innostuneita ihmisiä.

Sovelluksen kautta live-lähetyksen voi aloittaa saman tien tai sen voi ajastaa alkamaan myöhemmin ennalta määritettyyn aikaan. Lähetyksen alkamisesta tiedotetaan alta löytyvän twiitin tapaan Twitterissä (kyllä, Twitterin talousjohtajakin on kokeillut sovellusta). Meerkat-lähetyksiä ei voi katsoa jälkikäteen.Erilaisia live-videopalveluita löytyy netistä yksi jokaiselle sormelle, mutta Twitteriä massamediana hyödyntäviä mobiilipalveluita ei juuri löydy (tai ainakaan ne eivät ole onnistuneet lyömään itseään läpi). Live-videolähetykset vaikuttaisivat olevan myös Twitterin sydäntä lähellä, sillä TechCrunchin mukaan yhtiö kaavailee Meerkatia muistuttavan Periscopen ostamista (palvelua ei ole lanseerattu vielä julkisesti).

Jää nähtäväksi kuinka voimakkaasti Meerkat alkaa yleistyä tästä eteenpäin, vai jääkö se samankaltaiseksi tähdenlennoksi kuin viime syksynä paljon puhetta aiheuttanut Ello.

Meerkat on saatavilla iPhonelle. Android-sovellusta työstetään parhaillaan.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Phoneen asennetulla sovelluksella kuvataan live-videota ja katsojia nettivideolähetyksille kerätään käyttäjän Twitter-seuraajien keskuudesta. Meerkatilla ei siis tallenneta videopätkiä kuten vaikkapa Vinellä, vaan jutun ydin on nimen omaan reaaliaikaisessa tarinankerronnassa.
...

Sovelluksen kautta live-lähetyksen voi aloittaa saman tien tai sen voi ajastaa alkamaan myöhemmin ennalta määritettyyn aikaan.


Vaatii jonkinverran sovellukselta että pystyy mukautuun lennossa vaihtuvaan yhteyden laatuun.

Tuo ajastuominaisuus , onko se kerännyt suosiota ? Käyttökohteita tulee mieleen, mutta luulisi että useampi haluaa tehdä ihan manuaalisesti.
Onko ajastuksen rinnalle olemassa mahdollisuutta etänä kytkeä läehtyspäälle, tuntus että se olisi melkein hyödyllisempi kuin pähkäillä etukäteen aika milloin tapahtuu.

Vai voiko valita stream URLin vapaan katsomisen lisäki suljetun kutsuttujen / kirjautumisen vaativan ?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

2

Kaipa tälläkin idealla joku miljonääriksi saadaan. Ja tietenkin jenkki keksinyt, eurooppa alkaa olemaan ideoiden suhteen kuollut manner.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.