Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft voi lisätä Cyanogen-käyttöjärjestelmän puhelimiinsa

1
Manu Pitkänen

Microsoft voi lisätä Cyanogen-käyttöjärjestelmän puhelimiinsa
Omaa Android-pohjaista käyttöjärjestelmää kehittävä Cyanogen on saamassa sijoittajilta 110 miljoonan dollarin rahoituksen, uutisoi Bloomberg. Aiemmista tiedoista poiketen Microsoft ei aio osallistua rahoituskierrokseen.

Microsoftin huhuttiin neuvottelevan Cyanogenin kanssa jopa 70 miljoonan dollarin sijoituksesta. Neuvottelut näyttävät kuitenkin kariutuneen, eikä Microsoft ole ottamassa omistusosuutta Android-kehittäjästä. Tämä ei kuitenkaan vielä tarkoita sitä, ettei yhtiöiden välillä olisi jatkossa minkäänlaista suhdetta.

Bloombergin mukaan Microsoft voisi ryhtyä Cyanogenin asiakkaaksi, mikä käytännössä tarkoittaisi sitä, että Windows-puhelimien rinnalla Microsoft myisi omaa Cyanogen-pohjaista puhelinmallistoa.

Cyanogenin tarkoituksena ei ole tarjota Googlen Androidia erinäköisessä paketissa, vaan strategiana on tarjota yhteistyökumppaneille mahdollisuus integroida heidän omia verkkopalveluita käyttöjärjestelmään yhtä tiiviisti kuin mitä Google tekee Androidin kohdalla.Esimerkiksi Google Now'n sijaan Microsoftin tarpeisiin räätälöidystä Cyanogenista voisi löytyä Cortana-puheavustaja ja Chromen/Android Browserin sijaan käyttöjärjestelmän ensisijaiseksi selaimeksi voitaisiin ottaa Project Spartan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
wele (vahvistamaton)

1

Artikkelissa kylläkin sanottiin Mikkiksen haluavan sovelluksensa kyseiseen käyttikseen. Ei käyttävänsä sitä käyttistä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja