Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vanhoja arcade-pelejä muistuttava Kaiku julkaistiin Androidille, Windows Phonelle ja iOS:lle

Sami Koivunen

Vanhoja arcade-pelejä muistuttava Kaiku julkaistiin Androidille, Windows Phonelle ja iOS:lle
Suomalaisen Tomodomo-pelistudion kehittämä mobiilipeli Kaiku on julkaistu maailmanlaajuisesti iOS:lle, Windows Phonelle ja Androidille.

Pitkään kehitteillä ollut Kaiku soft-launchattiin jo viime vuonna, mutta kansainvälisen julkaisun peli sai tällä viikolla. Peli julkaistiin poikkeuksellisesti samanaikaisesti kaikille kolmelle isoimmalle käyttöjärjestelmälle.

Pelissä pelaajan tehtävän on ohjata alusta välttäen esteitä ja tuhoten vihollisia. Kaiku sisältää klassisten kolikkopeli- ja rail shooter -elementtien lisäksi roolipeliulottuvuuden, sillä pelaaja voi kehittää pelin edetessä omaa alustaan omalle pelityylilleen sopivaksi.

Kaikun voi ladata iOS:lle App Storesta, Androidille Google Play -kaupasta ja WP:lle Windows Phone -kaupasta. Peli tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia, mutta julkaisija vakuuttaa esimerkiksi kaikkien alustyyppien olevan saatavissa ilman maksumuureja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja