Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n uusi lippulaivapuhelin ajautui ongelmiin

Matti Vähäkainu

HTC:n uusi lippulaivapuhelin ajautui ongelmiin
HTC:n esittelemän One M9 -mallin ylivertaisuus ei tule esiin speksitaulukkoa lukemalla, mutta kenties komea ulkonäkö ja mahdollisesti nopea julkaisuaikataulu saavat sinut puolelleen. Valitettavasti vaikuttaa siltä, että jälkimmäiseen on tullut pieniä muutoksia.

HTC One M9 oli tarkoitus julkaista kotimarkkinoilla Taiwanissa tänään, mutta yhtiön lippulaivassa on ilmennyt ohjelmallinen ongelma, joka viivästyttää julkaisua. Taiwanilaislähteen mukaan HTC julkaisee laitteen "niin pian kuin mahdollista". Ennakkotilanneille kuluttajille on kerrottu, että laitteet saapuisivat neljän päivän päästä perjantaina.

Toivottavasti ohjelmistobugi ei hidasta julkaisua muualla maailmassa, sillä HTC:n pärjääminen Galaxy S6:tta vastaan voi riippua pitkälti ajallisesta etumatkasta. Toistaiseksi HTC ei ole tosin kertonut aikataulua Euroopan tai Yhdysvaltojen julkaisuille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.