Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6 edge kävi jo läpi ensimmäisen videoarvostelun

PuhelinvertailuGalaxy S6 oli ehdottomasti MWC-messujen kuumin älypuhelin ja uusimpien arvioiden mukaan nostanut odotukset Samsungin myyntilukemista taivaisiin.
Laitteen saapumiseen kauppoihin on vielä kolmisen viikkoa aikaa, mutta osa arvostelijoista on saanut jo testilaitteensa, joten päässemme nauttimaan ensimmäisistä arvosteluista. BeginnersTech on julkaissut oheisen videoarvostelun Galaxy S6:n edge-versiosta, joka on ehdottomasti malleista mielenkiintoisempi.

Kahdeksan minuutin mittaisessa arvostelussa käydään läpi pääpiirteisesti niin tavanomaiset speksit kuin uudet ominaisuudet, jota esimerkiksi kaareva näyttö tuo mukanaan.

Puhelinvertailu.comin testiä odotellessa tarkastakaa video ja ehdottakaa mitä erityisesti haluaisitte tietää Galaxy S6:sta tai Galaxy S6 edgestä?
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja