Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG: taipuisa älypuhelin on keski-ikäiselle bisneskäyttäjälle

Puhelinvertailu

LG: taipuisa älypuhelin on keski-ikäiselle bisneskäyttäjälle
LG esitteli G Flex2 -mallia CES-messuilla tammikuussa, mutta toistaiseksi laite on vasta ennakkotilattavana Suomessa. Aiempaa Flex-mallia myytiin pieniä määriä korkeaan hintaan, mutta uudenkin mallin markkinat ovat LG:n mukaan rajatut.

LG:n Jee Hyung Lee kertoi Focus Taiwanille, että tähtäimessä ovat 30-45-vuotiaat bisneskäyttäjät. Toistaiseksi laite on myynnissä Aasiassa ja Sprintin kautta Yhdysvalloissa, mutta perinteisempien huippumallien kaltaista levitystä ei siis ole edes tarkoitus yrittää.

LG petrasi taipuisan puhelimen tekniikkaa merkittävästi kakkosmallissa. G Flex2 on varustettu 5,5 tuuman ja Full HD -resoluution P-OLED-paneelilla, Snapdragon 810 -järjestelmäpiirillä, 3 gigatavulla RAM-muistia ja 13 megapikselin kameralla. Myös laitteen naarmut korjaava takakuori on entistä nopeampi parantumaan.

Suomessa ennakkotilaus alkoi eilen ja julkaisun pitäisi tapahtua tämän kuun lopulla. Suositushinta LG G Flex2:lla on 649 euroa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja