Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Salainen Apple Watch -kuntosali paljastettiin suurelle yleisölle

Puhelinvertailu

Salainen Apple Watch -kuntosali paljastettiin suurelle yleisölle
Lähtökohtaisesti Apple haluaa pitää sen tuotteiden testi- ja kehityslaboratorioiden toiminnan omana tietonaan, mutta täysin uuden laitteen julkaisun alla niiden avaaminen suurelle yleisölle olisi hyvä markkinointitemppu.

Ei siis ihme, että Apple päätyi esittelemään ABC-televisiokanavalle Apple Watch -kuntosalia, jossa on hiottu kellon kuntoiluun liittyviä ominaisuuksia ja algoritmeja. Insertissä haastatellaan Applen operatiivista johtajaa, Jeff Williamsia, joka on vastuussa myös Apple Watchista sekä uudesta ResearchKit-hankkeesta. Kuntosalia esittelee vuorostaan fitnessguru Jay Blahnik, jonka Apple palkkasi riveihinsä vuonna 2013.
Apple on ollut muillakin tavoilla näkyvästi esillä eri medioissa tämän kevään aikana. Tim Cook on antanut avokätisesti haastatteluja (ja teki yllätyspuhelun sijoitusohjelmaan), Steve Jobsista julkaistaan uusi elämäkerta ja yhtiön designjohtaja Jony Ivekin on antanut useammalle medialle haastatteluja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja