Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6:sta voi poistaa jopa Samsungin omia sovelluksia

1
Matti Vähäkainu

Galaxy S6:sta voi poistaa jopa Samsungin omia sovelluksia
Samsung on huomannut, että älypuhelinten täyttäminen turhilla sovelluksilla ei ole käyttäjän eikä kenties siten myöskään valmistajan etu. Vielä vuosi tai kaksi sitten Samsung lukeutui eniten nk. bloatwarea laitteisiinsa sisällyttämiin valmistajiin, mutta muutos on tapahtumassa.

Samsung lupaa jälleen, että Galaxy S6:ssa turhat sovellukset on jätetty minimiin, jolloin tallennustilaa säästyy. Koska Galaxy S6:ssa ei ole microSD-muistikorttipaikkaa, niin lisätila on sitäkin enemmän tervetullutta.

Nyt XDA-Developers-keskustelualueelta on selvinnyt lisäksi, että yhä useampi esiasennettu sovellus on lisäksi poistettavissa. Myyntipaketista otetusta 64GB-versiosta on vapaana käyttäjälle 54,3 gigatavua, johon mahtuu jos jonkinlaista sovellusta.

Foorumin käyttäjä on saanut käsiinsä Galaxy S6 edgen ja ottaa vastaan kysymyksiä. Yksi kysymyksistä koskee poistettavia sovelluksia, johon on vastattu kuvakaappauksin. Kaappauksista selviää, että esimerkiksi valtaosa Googlen ja Microsoftin sovelluksista on poistettavissa.Myös osasta Samsungin sovelluksista pääsee tarvittaessa eroon. Näihin lukeutuvat esimerkiksi S Voice ja S Health. Galaxy Apps ja S Planner puolestaan ovat ja pysyvät.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

1

Ei, eivät ole poistettavissa, vaan kyseiset sovellukset ovat ainoastaan mahdollista "disabloida". Tallenustilaa laitteeseensa ei tosin tällä tavoin saa yhtään lisää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja