Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n ensimmäinen One saakin Android 5.1 -päivityksen?

Puhelinvertailu

HTC pomo Mo Versi vahvisti aiemmin tällä viikolla, että HTC:n ensimmäinen One-malli, koodinimeltä M7, ei ole saamassa Lollipopin ensimmäistä merkittävää päivitystä. Ainoastaan Google Play Edition -versio HTC:n suositusta älypuhelimesta päivittyisi Android 5.1:een.

Nyt samainen tuotejohtaja on Twitterissä antanut toivoa toisenlaisesta huomisesta. HTC on saanut palautetta One M7:n käyttäjiltä niin paljon, että tulossa saattaakin olla päivitys.
Huoli Android Lollipopin tuomista ongelmista on herättänyt keskustelua One-käyttäjissä, mutta Versi kertoo, että valtaosa korjauksista on jo sisällytetty HTC:n päivitykseen. Versi ymmärtäen kuitenkin huolen ja päättää twiittinsä toiveita herättävästi "stay tuned".

Kuten PhoneArena huomauttaa ei kyseessä olisi ensimmäinen kerta kun älypuhelinvalmistaja tai HTC pyörtää päätöksensä ja päättääkin julkaista päivityksen. Tässäkin tapauksessa, vaikka puhelimen kahden vuoden tuki on päättymässä, voi HTC päivityksellä saada päivityksellä säilytettyä useita yhtiöön luottavia asiakkaita.

Jäämme siis toiveikkaina odottamaan lisätietoja Mo Versiltä ja HTC:lta.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja