Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One M9:n arvostelut julki

Manu Pitkänen

HTC One M9:n arvostelut julki
HTC:n uuden One M9 -lippulaivapuhelimen myynti alkoi jo Taiwanissa, mitä silmällä pitäen yhtiö on antanut yhdysvaltalaisille teknologiamedioille luvan julkaista One M9:n arvosteluartikkelit.

Julkaistuja arvosteluja yhdistää ainakin pettymys One M9:n kameran tuottamaan kuvanlaatuun. Cnetin arvostelussa uuden 20 megapikselin kameran huomattiin tuottavan kelvollista jälkeä hyvissä valaistusolosuhteissa, mutta hämärässä kohinan määrä kasvaa ja aggressiivisemman kohinanpoiston takia yksityiskohdat häviävät. Sanomista tuli myös optisen kuvanvakaimen puutteesta.

Engadgetin arvostelussa M9:n 20 megapikselin kameraa ei pidetä juurikaan parempana kuin M8:n 4 megapikselin UltraPixel-kameraa.

Näytön osalta arvostelut ovat erimielisiä. The Vergen mielestä One M9:n Full HD -näyttö ansaitsee täydet kymmenen pistettä, kun taas Cnet ja AnandTech kritisoivat näytön olevan kuvanlaadullisesti heikompi kuin One M8:ssa.Suorituskyvyn osalta arvostelut oli yksi mielisiä siitä, että HTC One M9:n Snapdragon 810 on nopea piiri, vaikkei se tarjoakaan graafisen suorituskyvyn suhteen erityisen suurta parannusta Snapdragon 805:een nähden.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja