HTC One M9:n arvostelut julki

Manu Pitkänen

HTC One M9:n arvostelut julki
HTC:n uuden One M9 -lippulaivapuhelimen myynti alkoi jo Taiwanissa, mitä silmällä pitäen yhtiö on antanut yhdysvaltalaisille teknologiamedioille luvan julkaista One M9:n arvosteluartikkelit.

Julkaistuja arvosteluja yhdistää ainakin pettymys One M9:n kameran tuottamaan kuvanlaatuun. Cnetin arvostelussa uuden 20 megapikselin kameran huomattiin tuottavan kelvollista jälkeä hyvissä valaistusolosuhteissa, mutta hämärässä kohinan määrä kasvaa ja aggressiivisemman kohinanpoiston takia yksityiskohdat häviävät. Sanomista tuli myös optisen kuvanvakaimen puutteesta.

Engadgetin arvostelussa M9:n 20 megapikselin kameraa ei pidetä juurikaan parempana kuin M8:n 4 megapikselin UltraPixel-kameraa.

Näytön osalta arvostelut ovat erimielisiä. The Vergen mielestä One M9:n Full HD -näyttö ansaitsee täydet kymmenen pistettä, kun taas Cnet ja AnandTech kritisoivat näytön olevan kuvanlaadullisesti heikompi kuin One M8:ssa.Suorituskyvyn osalta arvostelut oli yksi mielisiä siitä, että HTC One M9:n Snapdragon 810 on nopea piiri, vaikkei se tarjoakaan graafisen suorituskyvyn suhteen erityisen suurta parannusta Snapdragon 805:een nähden.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
142 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
198 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Xiaomi Redmi A3 – hinta laskenut -26%

Xiaomi Redmi A3
84 € BIGBOX.FI
85 € Proshop
85 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 112 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -22%

Realme 11 Pro
268 € BIGBOX.FI
445 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 341 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.