Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinvertailun lukijat: Kiinnostavin uutuus ei tule Koreasta

Puhelinvertailu

Puhelinvertailun lukijat vastasivat pieneen kyselyymme viime viikon aikana, jossa tiedusteltiin kiinnostavinta tulossa olevaa huippuluuria. Vaikka Samsungin Galaxy S6 on saanut eniten palstamillimetrejä teknologiauutisissa, jäi Korean jätin tuleva huippumalli kyselyssä kakkoseksi.

Kysymyksen asettelu oli: "Kiinnostavin tulossa olevista huippuluureista juuri nyt?" ja äänet jakautuivat seuraavasti:
  1. Sony Xperia Z4 (26% äänistä)
  2. Samsung Galaxy S6 (17%)
  3. OnePlus Two (17%)
  4. LG G4 (12%)
  5. HTC One (M9) (9%)

Kohta "Joku muu" keräsi toiseksi suurimman äänisaaliin eli 19% annetuista äänistä. Ääniä annettiin kaikenkaikkiaan 452kpl. Tarjotuista vaihtoehdoista HTC:n ja Samsungin mallit on jo virallisesti esitelty, muiden suhteen ollaan vielä toistaiseksi arvailujen ja huhujen varassa, vaikka kaikkien vaihtoehtojen tiedetäänkin olevan tulossa lähikuukausien aikana (OnePlussan suhteen tästäkään ei toki varmuutta ole).
Android-puolella kuitenkin kesään mennessä isojen valmistajien rintamalinjat ovat selvillä lippulaivamallien suhteen – valmiina odottamaan väistämätöntä syksyn iPhone-julkistusta. Myöskään Microsoftilta ei ole toistaiseksi tihkunut kuin epämääräisiä huhuja tulevista huippumalleista, joten ne jätettiin myöskin vaihtoehtojen ulkopuolelle.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja