Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Näin purat Galaxy S6:n osiin

Puhelinvertailu

Galaxy S6 tulee kauppoihin vasta 10. huhtikuuta, mutta mobiililaitteiden varaosia kaupitteleva ETrade Supply on jo saanut käsiinsä oman S6-yksilön.

Tee-se-itse-hengen nimessä ETrade Supply päätti purkaa puhelimen osiin ja koosti välivaiheista lyhyen opasvideon. Jos puhelimen korjaamiselle tulee joskus tarvetta, niin videolla annetuista vinkeistä saattaa olla hyötyä. Myöhemmin puhelimen purkuopas saataneen myös iFixitiltä.

Samsung on päätynyt käyttämään Galaxy S6:n takakuoressa lasia, joten takakuoren irrottaminen ei käy aivan yhtä kätevästi kuin aikaisemmin: liimatun lasin irrottamiseen tarvitaan ohut muoviklipsi ja hiustenkuivan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja