Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yle Areenan Android-sovellus päivittyi – sisältää Chromecast-tuen

Manu Pitkänen

Yle Areenan Android-sovellus päivittyi – sisältää Chromecast-tuen
Yle on julkaissut Areenan Android-sovelluksesta uuden version. Päivitetystä sovelluksesta löytyy uusi käyttöliittymä.

Uusittu käyttöliittymä mukautuu päätelaitteen näytön koon mukaisesti, millä pyritään takaamaan mahdollisimman optimaalinen käyttökokemus laitteella kuin laitteella. Tähän liittyen Yle on tehnyt sovelluksesta Android TV -yhteensopivan, joten sovellusta voi käyttää jatkossa puhelimien ja tablettien lisäksi myös Android-älytelevisioissa tai -medialaitteissa.

Android-televisioita ei ole markkinoilla mitenkään ylettömän paljoa, joten todennäköisesti harvalta suomalaiselta sellainen vielä löytyy. Useammalta saattaa kuitenkin löytyä kotoa Chromecast ja Yle onkin sisällyttänyt uuteen sovelluksen yhteensopivuuden Googlen mediatikun kanssa. Chromecast-tuki on löytynyt Areenan iPad-versiosta viime syksystä lähtien.

Lisää Yle Areenan uuden Android-sovelluksen ominaisuuksista voi lukea täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.