Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus 6 myyntiin Suomessa - Google avasi uuden nettikaupan

Valtteri Ahonen

Nexus 6 myyntiin Suomessa - Google avasi uuden nettikaupan
Google on myynyt laitteita jo jonkin aikaa omassa Google Play -kaupassaan niille varatulla Laitteet-osastolla. Nyt Googlella on kuitenkin panostettu laitekauppaan kunnolla ja ne ovat nyt saatavilla täysin omalla sivustollaan osoitteessa store.google.com.

Uuden kauppapaikan myötä yhtiö on lanseerannut laitteita uusille markkinoille. Nyt esimerkiksi Motorolan valmistamaa viimeisintä Nexus-puhelinta saa virallisesti ostettua myös Suomesta alkaen hintaan 599 euroa.

Laitevalikoima riippuu alueesta. Suomessa on tällä hetkellä Nexus 6:n lisäksi myynnissä Nexus 9 -tabletti, Chromecast-mediatoistolaite sekä lisävarusteita puhelimelle ja tabletille. Ainakin tällä hetkellä tilaukset saa ilman toimituskuluja. Toimitusajaksi esimerkiksi Nexus 6:lle tosin ilmoitetaan 3-4 viikkoa, mitä voinee pitää melko pitkänä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja