Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One E9+:n pressikuvat julki

Puhelinvertailu
Twitter-vuotaja @upleaks, joka pitää itseään ilmeisesti @evleaksin manttelinperijänä, esittelee uusimpana vuotonaan HTC tulevaa One E9+ -mallia.

Tällä kertaa E9+:n kuvat vaikuttavat virallisilta pressikuvilta, joten ulkonäkö tulee todennäköisesti olemaan juuri kuvissa nähtyä, kun taiwanilaisvalmistajan uutuus esitellään ensi kuussa.

Värivaihtoehtoja on kolme ja kaikki ovat varustettu yhtä vakuuttavilla spekseillä: 5,5 tuuman QHD-kosketusnäyttö, 3 gigatavua RAM-muistia, 20 megapikselin takakamera ja MediaTekin kahdeksanytiminen suoritin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja